Vyjednavač - Finder, Joseph (Mystery Press, 2020)
Investigativní reportér Rick Hoffman přijde o práci, snoubenku i byt: zbývá mu proto odstěhovat se do domu, ve kterém prožil poněkud neradostné mládí. A začít s opravami. Dům je roky prázdný a chátrá od doby, kdy Rickova otce postihla mozková příhoda a následně byl přemístěn do pečovatelského ústavu. Sotva se však Rick pustí do oprav, čeká ho ohromující objev - miliony dolarů, které někdo ukryl za stěnou jedné z místností. Nalezené jmění mu obrátí život vzhůru nohama, a zároveň zpochybní vše, co až doteď věděl o svém otci. Záhy se ocitá na útěku před nemilosrdnými nepřáteli, jejichž jediným cílem je nechat minulost hluboko pohřbenou. Rickovi zbývá jediná možnost: rozplést záhadu obestírající život jeho otce - muže, který již téměř dvacet let nedokáže jakkoli komunikovat.