Nejsem z ledu - Frasier, Anne, 1954- (Euromedia Group, 2020)
Pod hladinou minneapoliského jezera je nalezeno tělo chlapce zamrzlé v ledu. Děsivý nález však není ojedinělý. Ba co hůř. Nalezená těla patří dvanáctiletým chlapcům, kteří zmizeli před dvaceti lety. Detektiv Jude Fontaineová a její partner Uriah Ashby se potýkají nejenom s neobvyklým případem, ale i s nástrahami kruté zimy, která komplikuje vyšetřování. Na město udeří nejhorší sněhová bouře v historii, a právě uprostřed ní najde Jude na prahu domu, kde žije, opuštěného čtyřletého chlapce. Dítě není schopné říct, odkud se vzalo, kdo jsou jeho rodiče, ani kde bydlí. Dokonce ani neví, jak se jmenuje. Jeho neobvyklé chování vede Jude k přesvědčení, že za svůj krátký život nepoznalo nic než týrání. Jude není jeho osud lhostejný a pokouší se mu porozumět. Což se jí podaří natolik, aby si uvědomila, že čtyřleté dítě beze jména je možná jediným klíčem ke dvacet let starému, nikdy nevyřešenému, zato dokonale vychladlému případu.