Moje první zahrádka - Drijverová, Martina (Albatros, 2019)
Víte, jak vypěstovat řeřichu? Jak správně pečovat o dýni? Nebo jestli vám může doma vyrůst avokádo? Zahradníci Adámek a Evička prozradí dětem všechny své prověřené tipy, zajímavosti i postupy, se kterými se při zahradničení mohou setkat