Leo&Luky. Nejlepší kamarádi - Boehmeová, Julia (Fragment, 2016)
Lenčina maminka právě zdědila domek na venkově. A protože začaly prázdniny, hned se tam obě společně vypraví. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že kromě domečku vlastní také louku a krásného oslíka Lea. Jeho velký kamarád, poník Luky, patří Martině, holčičce ze sousedství. Leo a Luky by si přáli, aby se dívky skamarádily. První setkání ale nedopadne nejlépe