Srdíčko. Srdíčko v nebezpečí - Luhn, Usch (Levné knihy, 2017)
Anička má tajemství: v lese na ni čeká Srdíčko. Divoký kůň. Společně mohou jezdit s větrem o závod. Zloději divokých koní jsou tu! Jak by Anička mohla ochránit Srdíčko? O svém divokém koni nemůže nikomu říct, ani zaříkávači koní Petrovi a už vůbec ne nafoukaným holkám z jezdeckého klubu. Anička se pustí do nebezpečné hry. Nakladatelská anotace