Dobrodružství medvídka Oskara - Pesci, Francesca (Rebo, 2018)
Medvídek Oskar se s maminkou a tatínkem vydal na procházku. V dálce na ledové kře si všimli něčeho neznámého a pro ně tajemného. Zvědavý Oskar se i přes maminčin zákaz vypraví předměty prozkoumat. Jenže kus ledu se utrhl a Oskar zůstal sám uprostřed vody. Naštěstí dopluje ke kamarádům, kteří mu pomohou najít cestu domů.