Soví kouzlo. Báječné přátelství - Brandt, Ina (Levné knihy, 2017)
V jezdeckém klubu se ocitne shetlandský poník Luna a hned svým podivným chováním vzbudí pěkné pozdvižení. Flóra a malá sova chtějí malé klisně pomoci. Jenže Goldwing se po bouřce nemůže proměnit a Flóra dostane strach: co když její milovaná sova přišla o kouzelnou sílu? A co bude s Lunou? Nezbývá než sebrat veškerou odvahu a záhadě přijít na kloub