Jen trochu lásky - Gillerová, Katarína (Motto, 2020)
roč Evženii všichni opouštějí? Vyrůstala bez rodičů a teď od ní odešel manžel i její mladší sestra. Únik před samotou Evženie hledá v cizích rodinách, kde hlídá děti a zjišťuje, že nejen ona před druhými skrývá tajemství. Ve vzpomínkách se vrací hluboko do minulosti. Leží příčina osamění v dobách, kdy ji zajímali víc kamarádi než rodina? Její život by mohl být o tolik snesitelnější... stačilo by jen trochu lásky.