Sestar Luny - Riley, Lucinda (Víkend, 2020)
Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smrt jejich adoptivního otce. Každá dostává jako dědictví i dopis s údaji, podle nichž může najít svou biologickou rodinu. Tiggy D´Apliese se rozhodne naslouchat svým instinktům a zamíří na skotskou Vysočinu. Naskytne se jí zde vysněná práce: starat se o volně žijící zvířata na odlehlém panství sympatického majitele Charlieho Kinnairda. Zdá se ale, že osud s ní má jiné plány. Stařičký cikán, který žije jako poustevník na panství, jí předpovídá, že se brzy vypraví do domoviny svých předků, španělské Grenady. Ve stínu majestátní Alhambry Tiggy poznává dávno minulý cikánský svět v jeskyních Sacromonte, odkud byl její lid vypuzen během dramatických událostí za druhé světové války.