Paranoia - Jackson, Lisa (Domino, 2020)
V městě Edgewater spousta lidí věří, že Rachel Gastonová spáchala vraždu a vyvázla bez trestu. Ona sama netuší, jak se tehdy pubertální hra zvrhla ve smrtící - ani to, kdo jí vyměnil dětskou pistoli za pravou zbraň. Vidí jen nevlastního bratra Lukea, jemuž na hrudi roste krvavá skvrna, a toho obrazu se nemůže zbavit. Podléhá teď Rachel bujné fantazii, když má pocit, že ji někdo sleduje? Nebo se bojí oprávněně a pravda je horší než její nejhorší obavy?