Dokonalá zrada - North, Lauren (Euromedia Group, 2020)
Po smrti manžela se Tess zhroutí. Ví ale, že musí fungovat pro jejich syna Jamieho. Snaží se tedy vpravit do každodenní rutiny. Postupně si však začíná všímat podivných věcí, které se kolem ní dějí. Sleduje ji cizí muž, pronásleduje ji auto, do domu někdo chodí, když není doma... Záhad přibývá a Tess se skutečně bojí. A pak se ztratí Jamie...