Černé léto - Craven, M. W. (Mike W., 1968- (Vendeta, 2020)
Tilly a Poe jsou zpět - při policejním vyšetřování, které dostává Washingtona Poea do velkých potíží. Před šesti lety sehrál jako policejní důstojník v Cumbrii velkou roli v případě vraždy dcery slavného šéfkuchaře Jareda Keatona. Ačkoli její tělo nebylo nikdy nalezeno, Poe nepochyboval, že Keaton zabil osmnáctiletou Elizabeth v restauraci, kterou společně vedli. Porota souhlasila a šéfkuchař byl odsouzen na doživotí. Nyní se ale žena, která se prohlašuje za Elizabeth Keatonovou, přihlásila místnímu policejnímu důstojníkovi. Jak se mohl Poe tak mýlit?