Zlobivé pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2020)
Pozor, v těchto pohádkách se zlobí! Zlobivé děti by si je měly přečíst, aby pochopily, že zlobení se nevyplácí (dokonce ani dospělým). A děti hodné si při čtení oddechnou, že jich se ty lumpárny netýkají. Tak už psst, nezlobte a čtěte, čeká vás legrace i špetka poučení a báječné ilustrace