Frankův kouzelný fotbal. Frankie a dračí kletba - Lampard, Frank (CPress, 2015)
Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas. A nyní, když mají kouzelný fotbalový míč, hrají proti týmům, které si nikdy nedokázali ani představit! Tentokrát je papírový drak přenese do země, kde fotbal vynalezli – do Číny! Ale jeden starodávný bojovník je přiveden k životu a je rozhodnutý zničit Velkou čínskou zeď. Dokáže Frankie spolu se svým týmem zachránit jeden z divů světa?