Frankův kouzelný fotbal. Frankie v New Yorku - Lampard, Frank (CPress, 2016)
Tentokrát jsou Frankie a jeho kamarádi přeneseni během hodiny tělocviku, ve které ovšem nehrají fotbal, někam, kde je čeká setkání s obrovskou zelenou ženou - sochou Svobody! Také zde potkají malého chlapce, který by chtěl v baseballu něčeho dosáhnout, ale nemusí se mu to podařit. Podaří se jim proletět New Yorkem dost rychle na to, aby mu pomohli splnit jeho sportovní sen?