Frankův kouzelný fotbal. Frankie zachraňuje Vánoce - Lampard, Frank (CPress, 2015)
Frankie a jeho tým milují fotbal. Na něj si vždy najdou čas – dokonce i v době Vánoc! Za dva dny už budou Vánoce a Charlie, Louisa a Max přespávají doma u Frankieho. Ale o půlnoci se díky kouzlům octnou v Laponsku, kde jim Santa řekne, že někdo ukradl pytel s vánočními dárky! Tým vyrazí na cestu, aby je našel, ale nejdříve musí odolat nástrahám zlého elfa, ničemného soba a hnusného sněhuláka..