Hotel u zvířátek. Pro lásku štěněte - Finch, Kate (CPress, 2015)
První kniha série Hotel U zvířátek. Osmiletá dvojčata Karlík a Magda se stěhují do nového domova do hotelu své staré tety. Hotel chátrá a celá rodina si láme hlavu s tím, jak ho zachránit. Pak se děti musí postarat o sousedovo neposedné štěně. Tento roztomilý chlupáček však není jediné zvířátko, které potřebuje pomoci. A tak se v chytrých hlavičkách dětí zrodí báječný nápad..