Vykrvácet - Robotham, Michael (MOBA, 2019)
Když se Sienna Hegartyová, problémová kamarádka dcery Joea O-Loughlina, objeví u dveří jeho domu v šoku, neschopná říct, co se stalo, a celá od krve, rozhodne se Joe, že odhalí temná tajemství, která se její mysl rozhodla pohřbít