Pohřešuje se prezident - Patterson, James (Kalibr, 2018)
Jeden z nejdramatičtějších, ale především nejautentičtějších thrillerů poslední dekády od bývalého prezidenta USA Billa Clintona a novodobého klasika detektivek Jamese Pattersona! Tohle by se klidně mohlo stát…