Manželské zrcadlo - Vondruška, Vlastimil (MOBA, 2020)
Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé rady pro život vdané ženy a také poučné příběhy. Diskutuje o ní se svou přítelkyní ze sousedství a ta si vzpomene, že zaslechla o případu, který tahle kniha popisuje. Obě napadne, že může jít o utajený zločin. Rozárčin muž Petr Korec jim sice nápad rozmlouvá, ale nakonec se dá přemluvit a vyrazí za autorem knihy. Tím začíná řetěz podivných událostí, v nichž hrají roli démoni, nevěra a hamižnost...