Případ zákeřného vyděrače. Vzpomínky budějovického kata II - Jindra, Jaromír (Lirego s. r. o., 2020)
Vyděračův list, vložený do strašidelné schránky, lidské lebky, se jednoho dne roku 1640 objevil na stole budějovického purkmistra. Kdo mu chtěl připomenout smutnou událost před deseti léty, kdy Florián Kudrna přišel o svou milovanou první ženu a záhadně zmizela i jeho malá dcerka? Zpráva o ní má však být velmi drahá.