Kde zpívají raci - Owens, Delia (JOTA, 2020)
V dětství ji opustila matka, poté sourozenci, a nakonec i otec. To co vždy zůstalo, je jen dobře známá bažina a několik racků. Kye se dlouho dařilo existovat jen s minimálním kontaktem se zbytkem světa. V divoké přírodě se z ní postupem času stává pravá divoženka. I přesto, nebo snad právě proto, její nespoutaná povaha okouzlí dva mladé muže z města. Díky nim se Kya začne pomalu učit důvěřovat lidem. Pak je ale roku 1969 v močálech nalezena mrtvola a místní začnou za vraždu vinit právě "holku z bažiny."