Motýlí pokoj - Riley, Lucinda (Víkend, 2020)
Hlavní hrdince Posy Montagueové sice klepe sedmdesátka na dveře, přesto je stále energickou dámou, která si umí poradit s každou situací. Obrovskou starost jí momentálně působí rodinné sídlo, které je příliš veliké pro jednu starší dámu, a velmi nepraktické s ohledem na jeho letitou historii. Přesto se ukáže, že jeho role v životě hned několika žen z rodiny Montagueových je nezaměnitelná.