Vánoční hvězdička - Knauerová, Marta (CPress, 2020)
Ela miluje koně nade všechno. Hodně o nich ví, a kdyby mohla, byla by ve stájích od rána do večera. Jenže tohle holky z její třídy vůbec nechápou. Ela jim připadá nudná a obyčejná. To už se ale brzy změní. Stačí, aby se o Vánocích narodilo malé hříbátko s hvězdičkou na čele, a rázem se Ele i holkám obrátí život vzhůru nohama. Holky objeví kouzlo koňského světa a lépe poznají i Elu samotnou. Jezdecký oddíl Hvězdičky pak jejich přátelství jenom utvrdí