Terezka a ušáček - Hudáčková - Barochová, Věra (Fragment, 2019)
Vyprávění o prvňačce Terezce, která dostane za vysvědčení krásný, živý dárek, čímž ji však nastanou i nové starosti a povinnosti. Knížka o Terezce a jejím králíčkovi Myšponíkovi, o kterého není jen tak jednoduché se postarat. V příběhu se děti dozví, co takový králíček potřebuje a všechno, co se Terezka musí naučit, aby se u ní měl nový kamarád dobře