Poslední milenka - Nachtmanová, Petra (PETUNKY, 2020)
Iveta a Heřman Medníkovi žijí již několik let v manželství, kde si každý zařídil život podle svého. Workoholik Heřman má své milenky a nekonečnou práci. Iveta se věnuje zahradě a návštěvám známých. Jednou nastane šokující změna. V domě se objeví mimomanželské dítě, které tu odložila zatím poslední manželova milenka. Iveta stojí před volbou, jestli holčičku nenávidět, ignorovat, nebo milovat.