Pod hladinou - Stabenow, Dana (Mystery Press, 2020)
lavní hrdinka se nechá najmout na jednu z mnoha rybářských lodí, aby pomohla odhalit zmizení dvou mladíků na jedné z předchozích výprav. To ale ještě netuší, jak těžké je třídit humry po kolena ve vodě, jak je takřka nemožné vyjít s námořníky, ani jak je nebezpečné pro osamělou ženu putovat na lodi, byť patří mezi domorodé obyvatele tohoto nehostinného koutu země.