Dilema - Paris, B. A. (Motto, 2020)
Rodinné drama plné přetvářek a tajemství. Livia se chystá na velkolepou oslavu svých čtyřicátých narozenin a netuší, že její manžel Adam před ní tají zdrcující zprávu. Ani Adam ale netuší, že Livia před ním něco skrývá.