Děti ohně - Jenkins, Victoria (Dobrovský, 2020)
Jednoho deštivého říjnového dne je v opuštěné nemocnici nalezeno tělo. Je tak spálené, že ho nelze identifikovat. Vyšetřovatelka Alex Kingová však ví, že každá oběť je něčí dcera nebo syn. Alex musí svoje vlastní problémy odložit stranou a všechno dát do hledání vraha.