Korálky z klokočí - Horáková, Naďa (MOBA, 2020)
Eliška Fibichová přijíždí do obce, kde prožila dětství, aby v rámci své doktorandské práce uspořádala místní archiv. A zdá se, že její příjezd probouzí k životu stará a téměř zapomenutá tajemství.