Deník malého poseroutky. Samá voda - Kinney, Jeff (CooBoo, 2020)
Greg Heffley a jeho rodiče se vydávají na výlet a hodlají si ho pořádně užít! Vysněný letní ráj ale vezme brzy za své, když se zaseknou v kempu. Do toho se přiženou mraky a začne pořádný slejvák, který Heffleyovým na náladě moc nepřidá. Dají se tyhle prázdniny ještě zachránit, nebo budou mít vody za chvíli až po krk?