Ten kluk je holka - Pacovská, Ilka (Albatros, 2020)
Dvojčata Jirka a Zuzka dostala k narozeninám dva džungarské křečíky. Doma bylo rázem živo a veselo. Ale rozeznat je dokázaly jen děti. Jednoho dne se však z Fouska stala Fifi!