Pan učitel Sovička - Niklíčková, Alexandra (SUN, 2020)
Pojďte se s námi podívat do zvířecí školy, kam právě nastoupil nový pan učitel. Má trochu divné způsoby, učí skvěle, je s ním zábava, ale občas nutí žáky skákat po jedné noze a přeříkávat při tom násobilku. V dalším příběhu se seznámíte se slonem Bubou, který je neoblíbenějším hasičem v Mokré Lhotě.