Červená Karkulka : Pohádkové pohromy. - Colin, Fabrice (Svojtka & Co., 2017)
Červená karkulka na louce netrhá kytičky, ale píše esemesky, a vlka poté, co sežere babičku i Karkulku, trápí výčitky svědomí… Říkáte si, co je to za pohádky? To jsou pohádkové pohromy! I oblíbení hrdinové z pohádek chtějí držet krok s moderní dobou, a tak text, který všichni dobře známe, patřičně okomentují