Všechny vlny oceánu - Lonsdale, Kerry (Euromedia Group, 2020)
Po tragickém incidentu, který zničil její rodinu, opustila Molly Brennanová muže, kterého nade všechno milovala, a utekla co nejdál od domova. Chyby, které napáchala, nechala daleko za sebou. O dvanáct let později žije Molly nový život se svou osmiletou dcerkou Cassie. Dělá vše pro to, aby její dcera vyrostla v láskyplném prostředí, které ona sama nikdy nepoznala. Když ji ale začnou sužovat děsivé vize a noční můry, Molly je nucená vrátit se na místo, kterému se chtěla navždy vyhnout - domů do Pacific Grove.