Julinčina pekárna - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2021)
Příběh čtyřicátnice Kláry, jejíž život je naplněn vším podstatným - láskou, přátelstvím i sny. Sny, které se jí zdají v noci, ale i těmi, které sní přes den. Touží jet do okouzlující Francie a poznat místa, které zná jen z internetu a knížek. Když do jejího života vstoupí Anna, bývalá milenka jejího otce, její dny se náhle začínají měnit a nic není jak bylo předtím