Černé zlato - Stabenow, Dana (Mystery Press, 2021)
Krimiromán z mrazivého prostředí aljašských těžařů ropy, jejichž krédo zní: Po pořádné dřině pořádná zábava. Před alkoholem a hazardem vedení obvykle přivírá oči, ale nad sérií podezřelých předávkování už rukou mávnout nemůže. Nejde totiž jen o zdraví zaměstnanců, ale především o bezpečnost celého regionu