Po pravdě - Macmillan, Gilly (Kalibr, 2021)
Thriller anglické autorky, jehož hrdinka - spisovatelka je po velkých úspěších s vymyšlenými příběhy postavena před nutnost odhalit příběh vlastní a skutečný