V zajetí klamu - Quinn, Suzy K. (Computer Media s.r.o., 2021)
Pro rozvedenou Lizzy Rileyovou znamená přestup jejího syna Toma na místní akademii nový začátek. Lizzie má pocit, že škola s tak skvělou reputací a vynikajícími výsledky bude pro jejího syna to pravé. Tom potřebuje stabilitu a jistotu. Jenže na téhle škole je něco zvláštního. Rodičům není povolen vstup na školní pozemky, na oknech jsou namontované mříže a ředitelovo chování je značně znepokojivé. Proč Tom chodí domů vyčerpaný a nepamatuje si nic z prožitého dne? Kde se na jeho pažích vzaly ty podivné modřiny? A když se Lizzie snaží získat informace od ostatních studentů, proč mají strach promluvit?