Údolí - Minier, Bernard (XYZ, 2021)
Pokračování bestsellerové série s kriminalistou Martinem Servazem. Malá vesnice v srdci Pyrenejí je po sesuvu půdy odříznutá od okolního světa a zdejší obyvatele děsí sériový vrah, který za sebou nechává znetvořené oběti. Martin Servaz čelí disciplinárnímu řízení, přesto se do případu pouští..