Labyrint tajností - Castillo, Linda (MOBA, 2021)
Na amišské farmě rodiny Gingerichových dojde uprostřed noci k požáru, při němž shoří stará stodola. Jako by to nebylo dost zlé samo o sobě, zjistí zoufalí rodiče, že jejich nejstarší syn Daniel někam zmizel. A hasiči najdou v troskách stodoly lidské ostatky. Případu se ujímá Kate Burkholderová, náčelnice policejního oddělení Painters Mill, do jehož jurisdikce farma spadá.