Sama proti všem - Freeman, Brian (Kalibr, 2021)
Stačilo pár měsíců, aby se Lise Powerové zhroutil celý svět. Úspěšná autorka bestsellerového thrilleru Sama proti všem ztratila během půl roku téměř všechny nejbližší. Teď žije sama, ukrytá v domě v lesích poblíž kanadských hranic. A právě tam se jednoho večera zničehonic objeví chlapec, který tvrdí, že ho pronásledují, a prosí ji o pomoc. Je zraněný na hlavě, nepamatuje si ani své jméno, ale ví, že se stal svědkem vraždy. Lisa se ho rozhodne chránit. Netuší, jak je to možné, ale jeho osud se v mnohém podobá hlavnímu hrdinovi jejího románu. A teď se v nebezpečí ocitají oba...