Večer a jitro - Follett, Ken (Kalibr, 2021)
Prequel k mohutné historické trilogii, tvořené třemi monumentálními romány z prostředí městečka Kingsbridge, čerpá z dramatických událostí na sklonku prvního tisíciletí ve středověké Anglii