Tvůrce českých moří - Dobrylovský, Jiří (MOBA, 2020)
Za romantickou krajinu Třeboňska vděčíme řadě velikánů. Jedním z nich byl Jakub Krčín z Jelčan a Sedlčan, regent mocného rožmberského rodu a budovatel největších rybničních kolosů nejen u nás, nýbrž v celém světě