Složka 64 - Olsen, Adler (Host, 2013)
Čtvrtý případ komisaře Carla Morcka z oddělení Q. Zneužívání, ná tlak a týrání patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního ži vota žen deportovaných na dánský ostrov Sprogo. Některým z nich na bídl tamější život neomezenou moc, ale většině způsobil utrpení. P odobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž se podařilo utéct. Al espoň si to myslela. Její případ se stane jedním z nejtěžších ve v yšetřování oddělení Q. Co ukrývá její minulost?