Zrada - Janečková, Klára (Euromedia Group, 2020)
David Man a jeho sestra Viktorie emigrují v 80. letech do Itálie. Z Davida se stává úspěšný manažer a bohatý člověk a tak jeho mnohem mladší sestra vyrůstá v přepychu. Toho využije protřelý podvodník a rozmazlenou a naivní dívku využívá jako nástroj k vlastnímu obohacení. Připraví jí nezáviděníhodný osud, psychicky ji vydírá a nakonec usiluje i o její život. Viktorie dopadne až na dno a téměř svůj život vzdává. Dramatickým vyvrcholením propletence osob a událostí je šokující teroristický útok na budovy WTC v New Yorku, po němž se cesty zkušenostmi bohatších hrdinů opět spojí.