Návštěvnice - Stevens, Amanda (Euromedia Group, 2018)
Amelia Grayová je restaurátorkou opuštěných hřbitovů, ale poslední dobou začíná věřit, že jejím skutečným životním úkolem je dešifrovat tajemství mrtvých. A legenda praví, že hádankou, kterou se zatím nikomu nepodařilo rozluštit, je Krollův hřbitov..