Srdce v bouři - Roberts, Nora, 1950- (HarperCollins, 2019)
Nicka nikdy nenapadlo, že by se mohl zamilovat, dokud se v jeho uměleckém souboru neobjevila přitažlivá, i když trochu záhadná primabalerína Ruth. Ta Nicka velmi obdivuje a tajně ho miluje. Pro oba je však tím nejdůležitějším v životě balet. Při společné práci to mezi nimi viditelně jiskří a své city již nedokážou déle skrývat. Jenže Nick je přesvědčený, že láska tanečnímu umění nesvědčí, a chce po své partnerce, aby ze sebe při tancování vydala všechno. Ruth má teď před sebou těžký úkol - přesvědčit ostražitého Nicka, že právě láska dokáže dát tanci zcela nový rozměr!