Vúdúlínek - Fischerová, Daniela (Meander, 2020)
Pohádkový příběh o klukovi z lesa, který se měl jmenovat Budulínek, ale chlapík, který měl jeho jméno zapsat, si už špatně pamatoval písmenka a zapsal ho jako Vúdúlínka - a malér byl na světě!