Psí dny - Jašová, Jana (Meander, 2020)
Červencová vedra dopadla na Kostelec plnou vahou a šesťačku Rebeku Voříškovou, jejímž tělesným proporcím i rodinným poměrům rozhodně není co závidět, čeká jen další smutná schovávačka před vrstevníky. Osamělá zakomplexovaná holka však ještě netuší, že tyhle prázdniny budou i pro ni čarovné